english
Търсене:
Member of the World LP GAS Association
:: новини :: кариери :: обратна връзка

за нас
Групата днес
история
клиенти
обекти
акционери
инвестиции
партньори 
Машини и
съоръжения
Имоти
Темпо Газ

Групата компании "Кълвача"е специализирана в производството и продажбата на оборудване за газ пропан-бутан и е от големите вносители и дистрибутори на газ пропан-бутан на българския пазар.

Какво предлагаме
Групата произвежда и продава:
- електронни газоколонки
- бензиноколонки
- разходомери за газ
- модулни газостанции с обем на резервоара от 4850 до 15000 литра
- подземни газостанции с обем на резервоара от 4850 до 100000 литра
- инсталации за битови и промишлени нужди
- модулни управляващи системи за обслужване и продажби на горива и стоки
- козирки за газостанции и бензиностанции
- кострукции от алуминий и метал
- монтаж и сервизно обслужване

Приблизително 60% от всички газостанции в България са изцяло или частично оборудвани от Групата "Кълвача".

Клиентите на "Кълвача Газ" АД са над 300 газостанции, промишлени и битови инсталации, като фирмата е изключителен доставчик на газ пропан-бутан за обектите на ЕКО ЕЛДА България и основен доставчик на газ пропан-бутан за обектите на ОМV България.

Натрупания опит и лидерската позиция на пазара в България позволиха на Групата Кълвача да излезе и на външни пазари, където осъществява значителни продажби на газови съоръжения и оборудване.

Къде предлагаме продукти и услуги
Верига от 15 газостанции на територията на страната
Терминал за газ пропан -бутан с капацитет 10000мт месечно
Производствено -търговска база с. Пряпорец - Стара Загора


Мисия
Да създадем възможност за сигурен и печеливш бизнес в един от най-перспективните сектори на икономиката, използвайки дългогодишния опит на компанията и прилагайки последните новости.


Новини

Участие в 72-то Солунско Международно изложение
8.08.2007г.
От 8 до 16.09 в Гърция ще се проведе 72-то Солунско Международно изложение.
„Кълвача Инженеринг” ще вземе участие в предстоящия панаир заедно с гръцката фирма Sime LTD, с която сa партньори вече 2 години.
За разлика от другите Балкански държави, използването на пропан-бутана като автомобилно гориво в Гърция не е толкова разпространено, така предстоящото изложение ще е още една възможност за „Кълвача Инженеринг” да навлезе на пазара на южната ни съседка, като демонстрира част от широката си производствена гама и запознае гръцките фирми с качеството на произвежданото от нея газово оборудване.

Kонгрес на Европейската Газова Асоциация
23.07.2007г.
От 6 до 8 юли Кълвача Газ и Кълвача Инженеринг взеха участие в престижното изложение и конгрес на Европейската Газова Асоциация , който тази година се проведе в Ница-Франция.
Кълвача Инженеринг на свой щанд представи част от продуктите си, като газколонка с вграден помпен агрегат и помпен възел, специално разработен за подземни газстанции.
Над 1500 гости от 40 страни, свързани с LPG индустрията посетиха изложението, за да се запознаят с предлаганите продукти и иновации в този бранш.
Подчертан бе интересът от страни, като Алжир, Тунис, Иран, Катар и др.
За представителите на Кълвача Газ, които взеха участие в конгресът, организиран от асоциацията бе уникална възможност да обменят идеи със свои партньори и колеги от различни страни, да открият модерни технологии и нововъведения и да се запознаят с глобалното развитие на LPG пазара.

Техническо изложение в Белград-Сърбия
17.05.2007г.
От 08 до 11 Май 2007година фирма Темпо Газ, изключителен представител на Кълвача Инженеринг на територията на Сърбия, Босна и Херцеговина иЧерна Гора взе участие в престижното техническо изложение в Белград-Сърбия. Фирмата изложи подземна газстанция, резервоари, както и новата разработка-газ колонка с вграден помпен агрегат.
Към представените от Темпо Газ продукти имаше подчертан интерес. Сключени бяха сделки за три газстанции, една бензиностанция и бяха продадени части за над 7000 Евро.

© 2003 КЪЛВАЧА МЕНИДЖМЪНТ АД. Всички права запазени.

| Групата днес | история | клиенти | обекти | акционери | инвестиции | партньори |