english
Търсене:
Member of the World LP GAS Association
:: новини :: кариери :: обратна връзка
за нас
Групата днес
история
клиенти
обекти
акционери
инвестиции
партньори

 

Новини

Коледно Парти на Група "КЪЛВАЧА"
19.12.2007
И тази година собствениците на Група "Кълвача" не изневериха на традицията и организираха за поредна, вече 10-та година, фирмено коледно парти. На празника присъстваха над 1000 души - партньори, контрагенти, приятели и служители от цялата страна и чужбина. Показани бяха за първи път два нови не само за България, но и за Югоизточна Европа продукта - колонка за CNG /компресиран природен газ/ и пост терминал за зареждане с кредитни и дебитни карти..

Участие в 72-то Солунско Международно изложение
8.08.2007
От 8 до 16.09 в Гърция ще се проведе 72-то Солунско Международно изложение.
„Кълвача Инженеринг” ще вземе участие в предстоящия панаир заедно с гръцката фирма Sime LTD, с която сa партньори вече 2 години.
За разлика от другите Балкански държави, използването на пропан-бутана като автомобилно гориво в Гърция не е толкова разпространено, така предстоящото изложение ще е още една възможност за „Кълвача Инженеринг” да навлезе на пазара на южната ни съседка, като демонстрира част от широката си производствена гама и запознае гръцките фирми с качеството на произвежданото от нея газово оборудване..

Kонгрес на Европейската Газова Асоциация
23.07.2007
От 6 до 8 юли Кълвача Газ и Кълвача Инженеринг взеха участие в престижното изложение и конгрес на Европейската Газова Асоциация , който тази година се проведе в Ница-Франция.
Кълвача Инженеринг на свой щанд представи част от продуктите си, като газколонка с вграден помпен агрегат и помпен възел, специално разработен за подземни газстанции.
Над 1500 гости от 40 страни, свързани с LPG индустрията посетиха изложението, за да се запознаят с предлаганите продукти и иновации в този бранш.
Подчертан бе интересът от страни, като Алжир, Тунис, Иран, Катар и др.
За представителите на Кълвача Газ, които взеха участие в конгресът, организиран от асоциацията бе уникална възможност да обменят идеи със свои партньори и колеги от различни страни, да открият модерни технологии и нововъведения и да се запознаят с глобалното развитие на LPG пазара..

Техническо изложение в Белград-Сърбия
17.05.2007
От 08 до 11 Май 2007година фирма Темпо Газ, изключителен представител на Кълвача Инженеринг на територията на Сърбия, Босна и Херцеговина иЧерна Гора взе участие в престижното техническо изложение в Белград-Сърбия. Фирмата изложи подземна газстанция, резервоари, както и новата разработка-газ колонка с вграден помпен агрегат.
Към представените от Темпо Газ продукти имаше подчертан интерес. Сключени бяха сделки за три газстанции, една бензиностанция и бяха продадени части за над 7000 Евро.
.

АТЕХ сертифициране на всички газколонки
17.05.2007
Кълвача Инженеринг успешно сертифицира производството си на газ колонки, в съответствие с европейските норми и директиви. Сега всички произвеждани газ колонки, включително и новата разработка- газ колонка с вграден помпен агрегат са АТЕХ сертифицирани, което е още една гаранция за високото европейско качество на произвежданото от Кълвача Инженеринг оборудване и предпоставка за успешно завоюване на нови пазари..

Изложение AMI в Лайпциг Германия
17.05.2007
Представители на Кълвача Инженеринг взеха участие в едно от най-значимите Европейски изложения AMI в Лайпциг Германия.
Изложението е специализирано за авточасти, сервизни работилници, оборудване за бензино, газстанции и е един от най-подходящите форуми за запознанство с новите технологии на водещи производители.
Тази година панаира беше беше посетен от над 270.000 гости от 35 страни.
.

Нова версия на Кълвача КС
11.04.2007
Актуализираната версия на Компютърна Система Кълвача КС може да изтеглите оттук:https://kalvacha.bg/res/standard/tpl
/Kalvacha_V1.exe
.

Бизнес визита в Индия
26.03.2007
Вследствие на успешното двугодишно присъствие на Кълвача Инженеринг на Индийския пазар, представители на фирмата осъществиха първата си бизнес визита в Индия от 28.02 до 12.02.2007
Проведоха се срещи с нови фирми, както и търговски преговори и тренинг на сервизните екипи на индийските компании, които вече работят и поддържат оборудването на Кълвача Инженеринг.
От особен интерес се оказаха срещите с Вице Президента на индийската газова асоциация г-н Joseph John и Главният Изпълнителен Директор на индийския Технически Надзор.
До момента 30% от всички газколонки на индийския пазар са производство на Кълвача Инженеринг.
Освен доказалите се вече със своето високо качество газколонки, фирмата навлиза на пазара и с помпи-Кълвача, към които има нарастващ интерес..

LPG изложение в гр. Киев, Украйна
26.03.2007
От 13.03.2007 г. до 16.03.2007 г.Фирма Кълвача Инженеринг АД взе участие в най-престижното LPG изложение в гр. Киев, Украйна.
В изложението взеха участие 135 фирми
Участието на Кълвача Инженеринг АД беше съвместно с партньорите ни в Украйна - РОЕ Киев. Показахме наша единична газколонка, помпен агрегат за пропан-бутан, пистолет за газколонка и др.
Към представеното оборудване участниците и посетителите на изложението определено проявиха интерес.
Бяха водени разговори с всички големи местни фирми – изложители и потребители на показаните изделия.
В резултат от вече доказаното ни присъствие на пазара на оборудване за пропан-бутан в Украйна и след проведеното изложение, очакваме ръст на износа ни за този пазар..

Калибриране на разходомери за светли горива
7.07.2006
Кълвача Инженеринг извършва фирмена проверка на точността, регулиране и ремонт на разходомери, монтирани на автоцистерни за светли горива, с дебит до 2000 л/мин. Монтаж на електронни броячи с температурна компенсация..

© 2003 КЪЛВАЧА МЕНИДЖМЪНТ АД. Всички права запазени.

| Групата днес | история | клиенти | обекти | акционери | инвестиции | партньори |