english
Търсене:
Member of the World LP GAS Association
:: новини :: кариери :: обратна връзка
за нас
Групата днес
история
клиенти
обекти
акционери
инвестиции
партньори

 

Новини

Първата копка на реконструкцията на Летищен комплекс КЪЛВАЧА
17.06.2008
През юни бе направена Първата копка на реконструкцията на Летищен комплекс КЪЛВАЧА. На церемонията присъстваха Народни представители, Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов, гостите на Тържествената сесия на Общински съвет Казанлък по случай Празника на Розата, Кметът на община Стара Загора проф. Светлин Танчев, Омбудсманът на Република България Гиньо Ганев, служители на фирмата и приятели на семейство Кълвачеви..

18-то Авио шоу на Летище КЪЛВАЧА
14.05.2008
За поредна година Летище „КЪЛВАЧА” и „Авио Делта Дизайн” ООД са организатори на традиционното 18-то Авио шоу "Казанлък 2008", което ще се проведе на 17 и 18 май под егидата на Българска Асоциация на Леката Авиация..

Коледно Парти на Група "КЪЛВАЧА"
19.12.2007
И тази година собствениците на Група "Кълвача" не изневериха на традицията и организираха за поредна, вече 10-та година, фирмено коледно парти. На празника присъстваха над 1000 души - партньори, контрагенти, приятели и служители от цялата страна и чужбина. Показани бяха за първи път два нови не само за България, но и за Югоизточна Европа продукта - колонка за CNG /компресиран природен газ/ и пост терминал за зареждане с кредитни и дебитни карти..

Участие в 72-то Солунско Международно изложение
8.08.2007
От 8 до 16.09 в Гърция ще се проведе 72-то Солунско Международно изложение.
„Кълвача Инженеринг” ще вземе участие в предстоящия панаир заедно с гръцката фирма Sime LTD, с която сa партньори вече 2 години.
За разлика от другите Балкански държави, използването на пропан-бутана като автомобилно гориво в Гърция не е толкова разпространено, така предстоящото изложение ще е още една възможност за „Кълвача Инженеринг” да навлезе на пазара на южната ни съседка, като демонстрира част от широката си производствена гама и запознае гръцките фирми с качеството на произвежданото от нея газово оборудване..

Kонгрес на Европейската Газова Асоциация
23.07.2007
От 6 до 8 юли Кълвача Газ и Кълвача Инженеринг взеха участие в престижното изложение и конгрес на Европейската Газова Асоциация , който тази година се проведе в Ница-Франция.
Кълвача Инженеринг на свой щанд представи част от продуктите си, като газколонка с вграден помпен агрегат и помпен възел, специално разработен за подземни газстанции.
Над 1500 гости от 40 страни, свързани с LPG индустрията посетиха изложението, за да се запознаят с предлаганите продукти и иновации в този бранш.
Подчертан бе интересът от страни, като Алжир, Тунис, Иран, Катар и др.
За представителите на Кълвача Газ, които взеха участие в конгресът, организиран от асоциацията бе уникална възможност да обменят идеи със свои партньори и колеги от различни страни, да открият модерни технологии и нововъведения и да се запознаят с глобалното развитие на LPG пазара..

Техническо изложение в Белград-Сърбия
17.05.2007
От 08 до 11 Май 2007година фирма Темпо Газ, изключителен представител на Кълвача Инженеринг на територията на Сърбия, Босна и Херцеговина иЧерна Гора взе участие в престижното техническо изложение в Белград-Сърбия. Фирмата изложи подземна газстанция, резервоари, както и новата разработка-газ колонка с вграден помпен агрегат.
Към представените от Темпо Газ продукти имаше подчертан интерес. Сключени бяха сделки за три газстанции, една бензиностанция и бяха продадени части за над 7000 Евро.
.

АТЕХ сертифициране на всички газколонки
17.05.2007
Кълвача Инженеринг успешно сертифицира производството си на газ колонки, в съответствие с европейските норми и директиви. Сега всички произвеждани газ колонки, включително и новата разработка- газ колонка с вграден помпен агрегат са АТЕХ сертифицирани, което е още една гаранция за високото европейско качество на произвежданото от Кълвача Инженеринг оборудване и предпоставка за успешно завоюване на нови пазари..

Изложение AMI в Лайпциг Германия
17.05.2007
Представители на Кълвача Инженеринг взеха участие в едно от най-значимите Европейски изложения AMI в Лайпциг Германия.
Изложението е специализирано за авточасти, сервизни работилници, оборудване за бензино, газстанции и е един от най-подходящите форуми за запознанство с новите технологии на водещи производители.
Тази година панаира беше беше посетен от над 270.000 гости от 35 страни.
.

Нова версия на Кълвача КС
11.04.2007
Актуализираната версия на Компютърна Система Кълвача КС може да изтеглите оттук:https://kalvacha.bg/res/standard/tpl
/Kalvacha_V1.exe
.

Бизнес визита в Индия
26.03.2007
Вследствие на успешното двугодишно присъствие на Кълвача Инженеринг на Индийския пазар, представители на фирмата осъществиха първата си бизнес визита в Индия от 28.02 до 12.02.2007
Проведоха се срещи с нови фирми, както и търговски преговори и тренинг на сервизните екипи на индийските компании, които вече работят и поддържат оборудването на Кълвача Инженеринг.
От особен интерес се оказаха срещите с Вице Президента на индийската газова асоциация г-н Joseph John и Главният Изпълнителен Директор на индийския Технически Надзор.
До момента 30% от всички газколонки на индийския пазар са производство на Кълвача Инженеринг.
Освен доказалите се вече със своето високо качество газколонки, фирмата навлиза на пазара и с помпи-Кълвача, към които има нарастващ интерес..

© 2003 КЪЛВАЧА МЕНИДЖМЪНТ АД. Всички права запазени.

| Групата днес | история | клиенти | обекти | акционери | инвестиции | партньори |