english
Търсене:
Member of the World LP GAS Association
:: новини :: кариери :: обратна връзка
за нас
Групата днес
история
клиенти
обекти
акционери
инвестиции
партньори

 

Новини

Нова версия на Кълвача КС
11.04.2007
Актуализираната версия на Компютърна Система Кълвача КС може да изтеглите оттук:https://kalvacha.bg/res/standard/tpl
/Kalvacha_V1.exe
.

Бизнес визита в Индия
26.03.2007
Вследствие на успешното двугодишно присъствие на Кълвача Инженеринг на Индийския пазар, представители на фирмата осъществиха първата си бизнес визита в Индия от 28.02 до 12.02.2007
Проведоха се срещи с нови фирми, както и търговски преговори и тренинг на сервизните екипи на индийските компании, които вече работят и поддържат оборудването на Кълвача Инженеринг.
От особен интерес се оказаха срещите с Вице Президента на индийската газова асоциация г-н Joseph John и Главният Изпълнителен Директор на индийския Технически Надзор.
До момента 30% от всички газколонки на индийския пазар са производство на Кълвача Инженеринг.
Освен доказалите се вече със своето високо качество газколонки, фирмата навлиза на пазара и с помпи-Кълвача, към които има нарастващ интерес..

LPG изложение в гр. Киев, Украйна
26.03.2007
От 13.03.2007 г. до 16.03.2007 г.Фирма Кълвача Инженеринг АД взе участие в най-престижното LPG изложение в гр. Киев, Украйна.
В изложението взеха участие 135 фирми
Участието на Кълвача Инженеринг АД беше съвместно с партньорите ни в Украйна - РОЕ Киев. Показахме наша единична газколонка, помпен агрегат за пропан-бутан, пистолет за газколонка и др.
Към представеното оборудване участниците и посетителите на изложението определено проявиха интерес.
Бяха водени разговори с всички големи местни фирми – изложители и потребители на показаните изделия.
В резултат от вече доказаното ни присъствие на пазара на оборудване за пропан-бутан в Украйна и след проведеното изложение, очакваме ръст на износа ни за този пазар..

Калибриране на разходомери за светли горива
7.07.2006
Кълвача Инженеринг извършва фирмена проверка на точността, регулиране и ремонт на разходомери, монтирани на автоцистерни за светли горива, с дебит до 2000 л/мин. Монтаж на електронни броячи с температурна компенсация..

Нова гама газ колонки
7.07.2006
Въз основа на дългогодишния си опит Кълвача Инженеринг разработи нова гама газ колонки. Концепцията на тази разработка е след като се вгради помпеният агрегат в корпуса на една колонка, да се получи безупречно работеща газстанция, която да е лесна за обслужване и поддръжка.

Компактността на съоръжението спестява пространство и време за поддръжка, предоставя сигурност, продуктивност и добър външен вид.
.

Футбол
7.07.2006
На Пети-я открит Балкански спортен фестивал - "Балканите канят за мир", който се проведе в Албена, отборът на "Кълвача Газ" отново спечели купата по футбол..

Коледно Барбекю
21.12.2005
И тази година Група Кълвача ще отрази празниците с традиционното си Коледно Барбекю. На вкусно печено свинско и червено българско вино ще се насладят както многобройният персонал на Кълвача, така и много гости, клиенти и партньори на фирмата..

Нов успех
21.12.2005
Успех за "Кълвача Инженеринг" АД в края на 2005 година е излизането на два нови пазара - Украйна и Нигерия. Фирмата успя да наложи оборудването си и да докаже, че за доброто качество и конкурентни цени, далечни разстояния и граници няма..

Кълвача Инженеринг спечели Златен медал на 61-вия Международен Пловдивски панаир
7.10.2005
Компактната модулна станция за светли горива тип МССГ 30м3 бе отличена със златен медал на завършилия преди дни 61-ви Международен Пловдивски Панаир - Есен 2005 в раздел "Машиностроене". Полученият златен медал доказва иновативните решения, които "Кълвача Инженеринг" АД предлага постоянно на пазара.
.

Система за управление на качеството
1.02.2005
Новата 2005 година дружеството посрещна с един голям успех - Система за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2000 сертифицирана от TUV Rheinland InterCert. .

© 2003 КЪЛВАЧА МЕНИДЖМЪНТ АД. Всички права запазени.

| Групата днес | история | клиенти | обекти | акционери | инвестиции | партньори |