english
Търсене:
Member of the World LP GAS Association
:: новини :: кариери :: обратна връзка

за нас
Групата днес
история
клиенти
обекти
акционери
инвестиции
партньори 
Машини и
съоръжения
Имоти
Темпо Газ

 
Летище КЪЛВАЧА

Вече 18 години „КЪЛВАЧА” е сред водещите и динамично развиващи се компании с трайно и ефективно присъствие на пазарите на Балканския полуостров, Европа, Азия и Африка. Група „Кълвача” е добре работещ механизъм, състоящ се от няколко основни компании:

 

КЪЛВАЧА ГАЗ създаде една изцяло завършена бизнес система, включваща дистрибуция на газ пропан-бутан и различни видове горива от рафинерии в страната и чужбина до крайните клиенти и обекти в България и някои съседни страни. Компанията е лидер в дистрибуцията на газ пропан-бутан в България. Кълвача газ е член на WLPGA /Световната газова асоциация/ и на БПГА /Българската петролна и газова асоциация/.

 

КЪЛВАЧА ИНЖЕНЕРИНГ е един от най-големите производители в Европа на оборудване и съоръжения за газстанции, бензиностанции и метанстанции. Фирмата е лидер в изграждането на обекти до ключ, бензиностанции и газстанции на Балканския полуостров.

КЪЛВАЧА ИНЖЕНЕРИНГ е една от водещите компании в  проектирането, изработването и монтирането на метални конструкции – различни по големина халета, складове, магазини, козирки, сенници подходящи за широк спектър от промишлени, търговски и административни обекти.

Клиентите на компанията са редица водещи български и чужди компании, като "Петрол", "ОМВ", "Шел", "Хеленик Петролеум”, “Ромпетрол", Rohe, "Юмикор Мед", "Либхер България". Продуктите на компанията се продават в различни държави в Европа, Азия и Африка.

 

КЪЛВАЧА ИНВЕСТМЪНТ инвестира и управлява недвижими имоти, развива собствени проекти в сферата на туризма, жилищни, търговски и административни обекти. Предлага за продажба собствени терени и обекти на добри локации с различно предназначение.

Фирмата притежава Сертификат за първи клас инвестиция, издаден от Българската агенция по инвестиции през 2007г.

През юни 2008г. бе направена Първата копка на реконструкцията на Летищен комплекс КЪЛВАЧА, който ще обслужва самолети с тегло до 5700кг. и хеликоптери.

 

Обединени заедно компаниите допринасят за устойчивото развитие на Група „КЪЛВАЧА”.

Днес екипът ни надвишава 800 служители и реализира обороти над 110 млн лева.

Новини

Първата копка на реконструкцията на Летищен комплекс КЪЛВАЧА
17.06.2008г.
През юни бе направена Първата копка на реконструкцията на Летищен комплекс КЪЛВАЧА. На церемонията присъстваха Народни представители, Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов, гостите на Тържествената сесия на Общински съвет Казанлък по случай Празника на Розата, Кметът на община Стара Загора проф. Светлин Танчев, Омбудсманът на Република България Гиньо Ганев, служители на фирмата и приятели на семейство Кълвачеви.

18-то Авио шоу на Летище КЪЛВАЧА
14.05.2008г.
За поредна година Летище „КЪЛВАЧА” и „Авио Делта Дизайн” ООД са организатори на традиционното 18-то Авио шоу "Казанлък 2008", което ще се проведе на 17 и 18 май под егидата на Българска Асоциация на Леката Авиация.

Коледно Парти на Група "КЪЛВАЧА"
19.12.2007г.
И тази година собствениците на Група "Кълвача" не изневериха на традицията и организираха за поредна, вече 10-та година, фирмено коледно парти. На празника присъстваха над 1000 души - партньори, контрагенти, приятели и служители от цялата страна и чужбина. Показани бяха за първи път два нови не само за България, но и за Югоизточна Европа продукта - колонка за CNG /компресиран природен газ/ и пост терминал за зареждане с кредитни и дебитни карти.

© 2003 КЪЛВАЧА МЕНИДЖМЪНТ АД. Всички права запазени.

| Групата днес | история | клиенти | обекти | акционери | инвестиции | партньори |