english
Търсене:
Member of the World LP GAS Association
:: новини :: кариери :: обратна връзка

 

Свободни позиции

ТЕХНОЛОГ ПО ЗАВАРЯВАНЕ Ref.No TN-002

Кълвача Инженеринг е една от водещите компании в проектирането, изработването и монтирането на метални конструкции – различни по големина халета, складове, магазини, козирки, сенници подходящи за широк спектър от промишлени, търговски и административни обекти.
Кълвача Инженеринг е компания, която произвежда и продава оборудване за газостанции, бензиностанции и метан станции в Европа, Азия и Африка.

Един от най-важните фактори за успех в нашия бизнес е квалифицирания персонал. Ние ценим служителите си и инвестираме в тяхното бъдеще, като създаваме възможности за обучение и развитие.

Успешният кандидат е амбициозен, креативен и готов за предизвикателна и динамична работа в нашия екип на позицията:

ТЕХНОЛОГ ПО ЗАВАРЯВАНЕ

Изисквания към кандидатите:
- Висше инженерно образование - специалност "Технология на металите и материалите";
- Предимство е завършен курс по "Единна хармонизирана система за обучение и квалификация по заваряване на ЕФЗ и МИЗ и придобита квалификация "Европейски и/или международен инженер по заваряване";
- Трудов опит - минимум 3 години в областта на производство на метални конструкции;
- Компютърна грамотност;
- Да притежава познания относно параметрите на заваръчния процес, начините за техния контрол, визуалния контрол на заварено съединение съгласно европейските и международни стандарти;
- Владеенето на английски език е предимство.

Ние предлагаме:
Възнаграждение – по договаряне плюс бонуси на тримесечие, пакет от социални придобивки; постоянни трудови взаимоотношения; мобилен телефон и др.

Ако вярвате в себе си и ако сте убедени, че имате потенциала да поемете отговорностите на позицията, моля изпратете автобиография с актуална снимка, като посочите за коя позиция кандидатствате, не по-късно от 30 ноември 2008 година на e-mail адрес: [email protected]; тел. 0889179985

Всички документи ще бъдат разгледани при стриктна конфиденциалност и спазване на ЗЗЛД. Контакт ще бъде осъществен само с одобрените по документи кандидати.

© 2003 КЪЛВАЧА МЕНИДЖМЪНТ АД. Всички права запазени.

| Групата днес | история | клиенти | обекти | акционери | инвестиции | партньори |