english
Търсене:
Member of the World LP GAS Association
:: новини :: кариери :: обратна връзка
за нас
имоти
машини и съоръжения
контакти
Метални конструкции

За повече информация: 

Централен офис: тел: 0431/ 66 555; 66 777; 0887/ 230 530 

„КЪЛВАЧА ИНЖЕНЕРИНГ” АД е водеща фирма както на Балканския полуостров, така и в Европа в производството и изграждането на бензиностанции, газостанции и метални конструкции.

 

„КЪЛВАЧА ИНЖЕНЕРИНГ” АД е част от група  Кълвача. Разполага с индустриален завод в Стара Загора с площ 42 000кв.м и с РЗП  11 000кв.м, с прилежащи халета и постройки, реконструиран по европейските стандарти за производство, с идеална инфраструктура. Във фирмата работят над 500 служители.

„КЪЛВАЧА ИНЖЕНЕРИНГ” АД е вече и една от водещите компании в  проектирането, изработването и монтирането на метални конструкции – халета, складове, козирки, сенници подходящи за широк спектър от промишлени, търговски и административни дейности, по собствен проект или по проект на клиента.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

*Проектиране или консултация с компетентни проектанти

*  Модерно производство

*  Комплексно изграждане

*  Довършителни работи – индустриален плот, настилки, прегргади, дограми, тавани, електрически, водопроводни, климатични

Предимствата на „КЪЛВАЧА ИНЖЕНЕРИНГ” АД:

*  безкомпромисното качество на всичко, което правим, точността на изпълнението и неизменната гаранция, която даваме за всеки един изработен и монтиран от нас елемент, детайл или съоръжение.

* Кратки срокове на изпълнение.  

* Халетата, които предлагаме са многофунционални, естетични и монтирани бързо. Едно средно хале след седмици е напълно завършено и готово за използване

 * Висококвалифициран персонал. 38% от тях са инженерни кадри с отличен професионален опит в изграждането на метални конструкции.

* качеството на нашата работа винаги надхвърля цената, която клиетът плаща.

„КЪЛВАЧА ИНЖЕНЕРИНГ” АД, притежава

* удостоверение за ремонтни дейности от ДАМТН – РО”ИДТН” по чл.36 ал.6 от Закона за технически изисквания към продуктите.

* Система за качество ISO 9001:2000

* Сертификати на TUF за различни видове съоръжения

* Фирмата е вписана в Централния професионален регистър на строителя и притежава ЛИЦЕНЗ ПЪРВА ГРУПА – строежи от първа до пета категория

 

Наши клиенти са частни жилища, хотели с различен капацитет, оранжерии, сушилни, фабрики, цехове и др.

 

Успешното развитие на фирмата се обуславя от възможността за пълно задоволяване желанията на инвеститорите в затвореният цикъл на работа.

 

 

© 2003 КЪЛВАЧА МЕНИДЖМЪНТ АД. Всички права запазени.

| Групата днес | история | клиенти | обекти | акционери | инвестиции | партньори |