english
Търсене:
Member of the World LP GAS Association
:: новини :: кариери :: обратна връзка
Кълвача Газ
продукти
услуги
партньори
екип
контакти

 

Услуги

Дружество "КЪЛВАЧА ГАЗ" АД има репутацията на най-бързо модернизиращата се компания на българския пазар на пропа-бутан. Собственост на фирмата е производствен терминал с капацитет над 10 000 МТ месечно, стратегически разположен на територията на Стара Загора - географския център на България. Извършват се продажби от собственото газово стопанство и директно до клиентите в цялата страна. Фирмата работи с повече от 500 клиенти в цяла България. "КЪЛВАЧА ГАЗ" АД е основен доставчик на ОМВ, Еко Елда и Шел. Месечните продажби възлизат от 3 000 до 8 000 МТ пропан-бутан.

Внос и износ на газ пропан-бутан
"КЪЛВАЧА ГАЗ" АД разполага с най-голямото газово стопанство в България, собствена складова база за пропан-бутан и сключени дългосрочни договори за доставка с местни и чуждестранни фирми. Разтоварване на руски и европейски вагони. Дружеството е на пазара от 13 години. Работи с почти всички рафинерии в Югоизточна Европа, Италия, Унгария, Хърватска, Швейцария и други страни в региона. Натрупаният многогодишен опит дава достатъчно богата информация и основание фирмата да предлага на българския пазар само висококачествен продукт, покриващ европейските страни.

ЖП транспорт на газ пропан-бутан
Доставка и транспорт на газ пропан-бутан със собствен ЖП транспорт. Дружеството е представител на немската фирма /Aretz+co/ за отдаване под наем на ЖП вагони за транспорт на газ пропан.

Автотранспорт на газ пропан-бутан.
Всички газовози на дружеството са оборудвани с помпи и обемни разходомери, производство на Siemens. Въвеждайки  европейските норми на търговия на газовозите са монтирани електронни разходомери Liquid Control с точност до 0.03%. Електронният вариант дава възможност за изключително прецизна калибровка в рамките на 0.1% и минимизиране на грешката при различни дебити на потока на разтоварване. Газовозите са снабдени с най-модерната система за глобално позициониране и проследяване на движението им на територията на Р България и съседните страни. 

Верига газстанции
На територията на цялата страна има изградена верига от 24 газстанции, оборудвани с най-съвременни съоръжения и съобразени с международните екологични стандарти.

Внос и продажба на светли горива
В терминала в Стара Загора има изградена и товаро-разтоварна естакада за светли горива. Дружеството внася с ЖП транспорт и доставя светли горива на бензиностанции в страната.

Франчайз - начин на работа:
Предимства за франчайз партньорите
· Възможност за сигурна инвестиция
· Партньорство с утвърдена на пазара компания
· Заемане на лидерска пазарна позиция
· Участие във всички промоции и акции на компанията
· Корпоративни доставни цени
· Оторизиран сервиз
· Непрекъснато подобряване на квалификацията и обучение на персонала
· Гъвкава пазарна политика съгласно тенденциите на пазара

© 2003 КЪЛВАЧА МЕНИДЖМЪНТ АД. Всички права запазени.

| Групата днес | история | клиенти | обекти | акционери | инвестиции | партньори |